divinext

Eni olja

Eni že od samega začetka skrbi za razvoj in proizvodnjo visoko kakovostnih maziv za vse vrste motorjev, od prvih sintetičnih olj, ki so jih razvili pred več kot tridesetimi leti, pa vse do današnjih visoko kakovostnih izdelkov.

Eni je ustvaril tradicijo zelo učinkovite in kvalitetne proizvodnje, kar blagovno znamko že od samega začetka postavlja na sam vrh na tržišču proizvodnje maziv.

V času visoke tehnologije v katerem je sam razvoj motorjev privedel do tega, da so maziva postala sestavna komponenta motorja, vam je na voljo širok spekter Enijevih maziv, ki zadovoljuje potrebe vsakega motorja in prav tako vsakega uporabnika.

Od motorjev motornih koles pa vse do sofisticiranih športnih avtomobilov, od zmogljivih dizelskih tovornih vozil do kmetijskih strojev, od turbin za proizvajanje električne energije do velikih motorjev za ladijske pogone; za vsako željo je tu vedno Enijev izdelek, ki zagotavlja visoko učinkovitost, dolgotrajno delovanje, popolno zadovoljstvo uporabnika in absolutno skrb za okolje.

Motorna kolesa

Športni avtomobili

Tovorna vozila

Kmetijski stroji

Turbine za proizvajanje električne energije

Motorji za ladijski pogon

Katalog Eni izdelkov

Eni katalog maziv za osebne avtomobile

Eni katalog maziv za motorje in skuterje

Eni katalog maziv za tovorna vozila

Eni katalog maziv za traktorje in delovno mehanizacijo

Eni katalog maziv za industrijo

Eni katalog maziv za prehrambeno industrijo